• Home
  • Digital Signage displays

Digital Signage

Laat uw klanten terugkeren in uw bedrijf of winkel. Met een Digital Signage Display kunt u van uw klanten terugkerende klanten maken. Op zo'n display kunt u bijvoorbeeld uw aanbiedingen laten zien. Dit kan klanten overtuigen. Als u een display in uw bedrijf heeft wordt er door 100% van uw klanten/bezoekers naar gekeken.

U ziet ze overal, bijvoorbeeld in de supermarkt of bij de receptie van een bedrijf. Ook voor de nieuwste borden van de Nederlandse spoorwegen gebruiken ze Digital Signage om de vertrektijden te laten zien en zelfs om tussendoor reclame te maken. een snackbar gebruikt de displays niet alleen voor reclame maar ook als prijslijst.

De displays kunnen op elk gewenst moment worden aangepast en via een speciale kalender kunt u laten zien wat u wilt  en wanneer u wilt. Maak templates vooraf en plan ze in!

Digital Signage hoeft niet meer duur te zijn. Friworks tovert u bestaande LCD monitor om tot een heuse reclame campagne. Ook leveren wij complete systemen met elk gewenst formaat display.

Beheer:

U kunt natuurlijk zelf uw reclamecampagnes voor uw display maken. Friworks geeft u toegang tot het online beheerplatform en u kunt aan de slag. Vanuit dit platform kunt u al uw displays bedienen en ze hun eigen content laten draaien. U kunt er ook voor kiezen om door ons uw content te laten maken. Vraag ons naar de mogelijkheden!

 

Peter de Haas

Owner

.

Phone: (0518) 767273

Minnertsga

PB Winsemiusstr 19